fbpx

Laat een geliefde van je horen met een krantje

De periode waarin we ons bevinden, zorgt voor heel wat onzekerheid. De kans bestaat dan ook dat heel wat leuke plannen niet kunnen doorgaan. Hoe zit het met het communie- of lentefeest waar je zo hard naar uitkeek? Is de geboortereceptie waarop je vrienden en familie vol trots de uitbreiding van je gezinnetje wilde presenteren, noodgedwongen verschoven? Of mis je gewoon het eenvoudige zondagse bezoek bij opa en oma? Het valt zwaar bij iedereen. Het gemis van onze dierbaren maakt het alleen maar moeilijker. Wij willen jou als merk iets aanbieden om het gemis wat te verzachten: het GYMP krantje. Vul dit krantje volledig in met mooie foto’s en lieve boodschappen van jouw kleine mister(s) en/of prinses(sen). Stuur het krantje vervolgens naar de persoon die je mist!

We geven de eerste 200 krantjes gratis weg! Daarna kost het maken en opsturen van een krantje €5 voor Belgische en €8 voor Nederlandse klanten. Wacht dus best niet te lang om jouw krantje te bestellen.

Klaar om je eigen GYMP krantje te maken? Bekijk zeker onderstaande stappen om vlot te werk te gaan!

1. REGISTREER JE

We raden aan om in Google Chrome te werken. Om te kunnen starten, moet je je eerst registreren. Log vervolgens in op het platform. 

2. Start met je ontwerp

Hier start het leuke deel! Eenmaal ingelogd, kan je starten met je ontwerp. Voeg je eigen foto’s toe en schrijf enkele boodschappen voor je ontvanger tussen de foto’s door. Ook op de achterzijde is er veel ruimte om een tekstje te voorzien.

3. Plaats je bestelling

Wanneer je tevreden bent met het resultaat, plaats je jouw bestelling. Je krijgt een bevestiging van de bestelling via e-mail. Klaar om je ontvanger te verrassen!

Ready, set, go! Start met het ontwerp van jouw GYMP krantje. 

voorwaarden

1) Per gezin heb je recht op 1 gratis krantje (zolang de voorraad van de 200 gratis krantjes strekt). Wil je er meerdere versturen, dan betaal je €5 (voor België) of €8 (voor Nederland) per krantje extra. In de €5 en €8 worden druk- en verzendkosten verrekend.

2) Het krantje kan enkel naar Belgische (€5) en Nederlandse (€8) adressen worden verstuurd.

3) Persoonlijke gegevens worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden van GYMP en Genscom (leverancier van de software om het krantje te maken). Deze dienen louter voor een vlotte verwerking van je bestelling.