fbpx

 Welkom instamom!

 

 

Binnenkort lanceren we onze nieuwe GYMP wintercollectie. In plaats van een klassieke fotoshoot wilden we onze campagne dit jaar eens anders aanpakken.  We selecteerden enkele toffe Instagramprofielen van mama’s en kids die wij volledig in onze GYMP filosofie zien passen. En daar ben jij één van! Supertof dat jij en jouw mini mister of prinsesje ambassadeurs willen worden van ons merk! Om onze samenwerking vlot te laten verlopen creëerden wij deze pagina met enkele richtlijnen, tips en heel wat voorbeelden van leuk beeldmateriaal. Get inspired!

 

GYMP? 

 

Als ambassadeur van ons merk, vinden wij het belangrijk dat je ons verhaal kent. Bij GYMP vind je het eerste rompertje, een feestelijke doopoutfit, stoere speelkledij,… Wij laten jouw kind elke dag opnieuw stralen in een mooie, comfortabele outfit. In onze kleertjes zal jouw kleine Mister of Prinses de wereld in stijl kunnen ontdekken. Want als Belgisch familiebedrijf is GYMP al meer dan vijftig jaar dé referentie voor tijdloze en kwalitatieve kinderkleding. Drie generaties vakmanschap en liefde, dat voel je in elk kledingstuk!

Onze samenwerking

Door met jou samen te werken willen wij vooral leuk beeldmateriaal verzamelen waarmee wij onze nieuwe collectie in de kijker kunnen zetten op onze online kanalen (www.gymp.be, Instagram en Facebook). Wij stellen voor om als volgt te werk te gaan: 

 

1. Op basis van de foto’s van jouw zoon of dochtertje op je Instagramaccount selecteert Kathleen, onze styliste, een passende winteroutfit

2. De geselecteerde outfit wordt verzonden naar jullie thuisadres. 

 

3. Binnen 3 weken na het ontvangen van de outfit, ontvangen wij graag het beeldmateriaal van jouw kindje met de outfit: 2 foto’s met de ganse outfit, 2 detailfoto’s en een filmpje van max. 15 seconden. 

4. Wij kiezen er de beste foto(‘s) uit en posten deze op onze sociale media

5. Jij post de foto(‘s) op jouw Instagramaccount, tagt hierbij @gympkids en gebruikt de hashtag #gorgeousyoungmistersandprincesses

 

Zelf nog een leuk voorstel voor onze samenwerking? Laat het ons gerust weten via romanie@mexunited.be

ENKELE RICHTLIJNEN VOOR HET BEELDMATERIAAL

  • We geven onze voorkeur aan spontane lifestylefoto’s. Hoe spontaner, hoe liever.
  • De foto’s mogen zowel staand als liggend zijn. Wij snijden ze dan bij naar het juiste formaat voor Instagram.
  • Zorg ervoor dat de resolutie van de beelden voldoende hoog is. Alles moet scherp en duidelijk zichtbaar zijn.
  • We ontvangen jouw foto’s graag zonder filters en onbewerkt.
  • Aangezien het om de wintercollectie gaat, stellen wij voor om de foto’s in een binnenruimte te maken.
  • Fotografeer zowel de volledige outfit als enkele details. Voor ons is het erg belangrijk dat de kledij goed in beeld is.
  • Maak je ook een kort filmpje van de making of? Bijvoorbeeld jouw kindje die aan het spelen is in zijn/haar outfit. Dan gebruiken we dit graag in een Instagram story.

MOODBOARD

Aan de hand van dit moodboard laten we jou graag kennis maken met onze ‘Gorgeous Young Misters and Princesses’ stijl. Deze foto’s werden genomen door een professioneel fotograaf en reeds bewerkt in Photoshop. Wij verwachten zeker niet dezelfde kwaliteit van foto’s, maar een gelijkaardige sfeer. We kozen onder andere jouw Instagramprofiel omdat we fan waren van jouw foto’s, dus we zijn er gerust in dat dit helemaal goed komt 😉

VRAGEN? 

 

Aarzel niet om ons te contacteren! Stuur een mailtje naar romanie@mexunited.be of bel naar 056/900 409 en vraag naar Romanie of Kerlijne.